Ga naar de inhoud

DOCUconcept

Website ontwikkeld in Wordpress

Op maat ontwikkelde website voor DOCUconcept

Samen met DOCUconcept heb ik hun gloednieuwe website vanaf scratch ontwikkeld. En ik moet zeggen, ik ben enorm trots op het eindresultaat.

We wilden ervoor zorgen dat de website een top ervaring zou bieden aan bezoekers, dus hebben we veel op maat gemaakte modules toegevoegd. Er is een branches-module waar je snel kan zien wat DOCUconcept allemaal te bieden heeft in verschillende branches. En met de team-module kan je meer te weten komen over het team dat achter DOCUconcept zit. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook nog een oplossingen- en productenmodule toegevoegd.

De website is super uitgebreid en is volledig schaalbaar. Dat betekent dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm van de bezoeker, waardoor het altijd gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Wat deze website echt uniek maakt, is het grote overlay-menu. Het menu is zo groot dat het bijna het hele scherm vult wanneer je het opent. Maar maak je geen zorgen, het is niet storend en zorgt juist voor een vlotte navigatie naar de verschillende pagina’s.

Al met al denk ik dat we hier een geweldige website hebben neergezet, die echt past bij DOCUconcept.

Bekijk de website