Ga naar de inhoud

Huisartsen Crans en Hartvelt

ontwikkeld in Wordpress

Vernieuwde website met toegankelijkheidsfuncties

Wist je dat Huisartsen Crans & Hartvelt een nieuwe website heeft? Deze website is speciaal ontwikkeld zodat verschillende doelgroepen er gebruik van kunnen maken. En dat is belangrijk, want een huisartsenpraktijk is er voor iedereen!

Of je nu een nieuwe patiënt bent of al jarenlang trouwe klant, op de nieuwe website van Huisartsen Crans & Hartvelt kun je eenvoudig en snel vinden wat je zoekt. Zo kun je je als nieuwe patiënt eenvoudig inschrijven via een inschrijfformulier. En voor de mensen die wat slechter zien, is er een handige knop waarmee je de lettertypes kunt vergroten.

Wist je trouwens dat de website er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heel slim is? Zo zorgen we ervoor dat de website altijd up-to-date is en snel werkt. Want dat is natuurlijk wel zo fijn als je snel informatie nodig hebt over bijvoorbeeld de openingstijden of contactgegevens.

Wil jij weten hoe de nieuwe website van Huisartsen Crans & Hartvelt eruitziet? Neem dan snel een kijkje en ontdek hoe eenvoudig het is om de informatie te vinden die je nodig hebt. En wie weet zien ze jou binnenkort wel terug bij Huisartsen Crans & Hartvelt voor een afspraak!

Bekijk de website