Ga naar de inhoud

No-code website Achterhoek

strakke landingspagina's

gemaakt met Webflow

Bij Graatieus bied ik ook de mogelijkheid om een no-code website te laten maken. Ik heb de expertise om krachtige en snelle websites te ontwikkelen zonder dat er complexe codering aan te pas komt. Met platforms zoals Webflow zorg ik ervoor dat jouw website visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en volledig op maat gemaakt is. No-code oplossingen zijn ideaal voor iedereen die snel online wil gaan zonder in te boeten aan kwaliteit en functionaliteit. Of je nu een startende ondernemer bent, een blogger of een groot bedrijf vertegenwoordigt, ik creëer een professionele en functionele website die aan al jouw eisen voldoet en waarmee je jouw online doelen kunt bereiken. Bij Graatieus ben je verzekerd van een innovatieve en efficiënte weboplossing. Dankzij Webflow kunnen landingspagina’s snel ontwikkeld worden.

No-code websites in Webflow

01
Webdesign
Met meer dan 100 uitgedachte websites & webshops durf ik de belofte waar te maken om sterke en gebruiksvriendelijke designs te produceren.
02
Ontwikkeling
Ik realiseer websites & webshops vanaf ontwerp helemaal op maat. Deze websites maak ik voornamelijk in Wordpress & Webflow als Content Management Systeem.
03
Motion Design
Wil je jouw website echt tot leven laten komen? Denk hierbij aan elementen die het scherm in komen schuiven, of aantrekkelijke mouse-overs met een subtiele animatie.
04
UX & Website advies
Krijg je feedback van bezoekers dat je website niet overzichtelijk en niet te begrijpen is? Graag denk ik met je mee. Met mijn ervaring scan ik je website en vertel ik jou wat er qua design aangepast moet worden.
05
Webdesign van A-Z
Van wireframes tot een compleet uitgedacht en visueel ontworpen website of applicatie? Bij Graatieus ben je aan het juiste adres. Webapplicaties, webshops en websites zijn mijn expertise.
06
Doorontwikkeling
Zodra de website opgeleverd is naar wens, is het mogelijk om te kiezen voor doorontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een strippenkaart af met een aantal uren. Zo kun je per maand bekijken welke uitbreidingen er gemaakt kunnen worden,