Ga naar de inhoud

Design en ontwikkeling van websites

op maat gemaakte websites in Wordpress & Webflow

Over Graatieus

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte website die snel, intuïtief en geschikt is voor alle apparaten? Zoek dan niet verder, want bij Graatieus ben je aan het juiste adres!

Met jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en frontend ontwikkeling, heb ik mogen werken voor mooie opdrachtgevers in allerlei verschillende branches. Of je nu een webshop wilt laten bouwen of een corporate website nodig hebt, ik kan het voor je realiseren.

En het mooie is dat al mijn websites goed onderhouden worden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over technische problemen. Ik ben namelijk van mening dat een website meer is dan alleen een digitaal visitekaartje. Het is een platform waarop jij jezelf of je bedrijf kunt presenteren aan de wereld.

Dus waar wacht je nog op? Wil jij ook de volgende stap zetten met een professionele en op maat gemaakte website of webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Website laten maken Gelderland
WordPress website Gelderland
No-code website Gelderland

Website laten maken Achterhoek
WordPress website Achterhoek
No-code website Achterhoek

Website laten ontwikkelen in WordPress

Met deze diensten help ik jou graag

01
Webdesign
Met meer dan 100 uitgedachte websites & webshops durf ik de belofte waar te maken om sterke en gebruiksvriendelijke designs te produceren.
02
Ontwikkeling
Ik realiseer websites & webshops vanaf ontwerp helemaal op maat. Deze websites maak ik voornamelijk in Wordpress & Webflow als Content Management Systeem.
03
Motion Design
Wil je jouw website echt tot leven laten komen? Denk hierbij aan elementen die het scherm in komen schuiven, of aantrekkelijke mouse-overs met een subtiele animatie.
04
UX & Website advies
Krijg je feedback van bezoekers dat je website niet overzichtelijk en niet te begrijpen is? Graag denk ik met je mee. Met mijn ervaring scan ik je website en vertel ik jou wat er qua design aangepast moet worden.
05
Webdesign van A-Z
Van wireframes tot een compleet uitgedacht en visueel ontworpen website of applicatie? Bij Graatieus ben je aan het juiste adres. Webapplicaties, webshops en websites zijn mijn expertise.
06
Doorontwikkeling
Zodra de website opgeleverd is naar wens, is het mogelijk om te kiezen voor doorontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een strippenkaart af met een aantal uren. Zo kun je per maand bekijken welke uitbreidingen er gemaakt kunnen worden,