Ga naar de inhoud

Professionele Webflow webbouwer

strakke landingspagina's

gemaakt met Webflow

Welkom bij Graatieus, jouw toegewijde partner voor professionele webontwikkeling met behulp van Webflow. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte websites die niet alleen indruk maken, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe website, een startup die online wil groeien, of een gevestigd merk dat zijn online aanwezigheid wil versterken, wij hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Met onze diepgaande kennis van Webflow, zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen voldoet aan, maar ook overtreft, jouw verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Graatieus jou kan helpen jouw online doelen te bereiken met een op maat gemaakte Webflow-website.

No-code websites in Webflow

01
Webdesign
Met meer dan 100 uitgedachte websites & webshops durf ik de belofte waar te maken om sterke en gebruiksvriendelijke designs te produceren.
02
Ontwikkeling
Ik realiseer websites & webshops vanaf ontwerp helemaal op maat. Deze websites maak ik voornamelijk in Wordpress & Webflow als Content Management Systeem.
03
Motion Design
Wil je jouw website echt tot leven laten komen? Denk hierbij aan elementen die het scherm in komen schuiven, of aantrekkelijke mouse-overs met een subtiele animatie.
04
UX & Website advies
Krijg je feedback van bezoekers dat je website niet overzichtelijk en niet te begrijpen is? Graag denk ik met je mee. Met mijn ervaring scan ik je website en vertel ik jou wat er qua design aangepast moet worden.
05
Webdesign van A-Z
Van wireframes tot een compleet uitgedacht en visueel ontworpen website of applicatie? Bij Graatieus ben je aan het juiste adres. Webapplicaties, webshops en websites zijn mijn expertise.
06
Doorontwikkeling
Zodra de website opgeleverd is naar wens, is het mogelijk om te kiezen voor doorontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een strippenkaart af met een aantal uren. Zo kun je per maand bekijken welke uitbreidingen er gemaakt kunnen worden,