Ga naar de inhoud

Website laten ontwikkelen Gelderland

maatwerk website en webshops

Website laten maken Gelderland

Bij Graatieus, onder leiding van Joris Graat, kun je rekenen op een prachtige, krachtige en snelle website in de Achterhoek. Of je nu kiest voor een website in WordPress of Webflow, ik zorg ervoor dat jouw online aanwezigheid niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitstekend presteert. Met expertise in zowel traditionele als no-code platforms bied ik flexibele oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudig blog, een complexe webshop of een informatieve bedrijfswebsite, bij Graatieus ben je verzekerd van een professionele en functionele website die jouw merk optimaal vertegenwoordigt en je online doelen helpt realiseren.

Websites in Wordpress & Webflow.

01
Webdesign
Met meer dan 100 uitgedachte websites & webshops durf ik de belofte waar te maken om sterke en gebruiksvriendelijke designs te produceren.
02
Ontwikkeling
Ik realiseer websites & webshops vanaf ontwerp helemaal op maat. Deze websites maak ik voornamelijk in Wordpress & Webflow als Content Management Systeem.
03
Motion Design
Wil je jouw website echt tot leven laten komen? Denk hierbij aan elementen die het scherm in komen schuiven, of aantrekkelijke mouse-overs met een subtiele animatie.
04
UX & Website advies
Krijg je feedback van bezoekers dat je website niet overzichtelijk en niet te begrijpen is? Graag denk ik met je mee. Met mijn ervaring scan ik je website en vertel ik jou wat er qua design aangepast moet worden.
05
Webdesign van A-Z
Van wireframes tot een compleet uitgedacht en visueel ontworpen website of applicatie? Bij Graatieus ben je aan het juiste adres. Webapplicaties, webshops en websites zijn mijn expertise.
06
Doorontwikkeling
Zodra de website opgeleverd is naar wens, is het mogelijk om te kiezen voor doorontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een strippenkaart af met een aantal uren. Zo kun je per maand bekijken welke uitbreidingen er gemaakt kunnen worden,