Ga naar de inhoud

Website laten ontwikkelen in wordpress

maatwerk websites & webshops

Webbouwer uit Gelderland

Met meer dan tien jaar ervaring heb ik de expertise in huis van een agency, maar dan met meer persoonlijke aandacht. Geen ticketsystemen, maar gewoon een appje of telefoontje en ik zorg dat het in orde komt. Voor jaren heb ik gewerkt als designer & frontend developer in samenwerking met programmeurs, online & content marketeers, projectmanagers & frontend developers. Hierdoor heb ik van elke discipline veel mogen leren. Zo weet ik dat een website niet alleen fraai en functioneel moet zijn, maar ook doordacht, toekomstbestendig en geschikt voor blijvende doorontwikkeling.

Wil je ook graag de volgende stap zetten met je bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Met deze diensten help ik je graag!

01
Webdesign
Met meer dan 100 uitgedachte websites & webshops durf ik de belofte waar te maken om sterke en gebruiksvriendelijke designs te produceren.
02
Ontwikkeling
Ik realiseer websites & webshops vanaf ontwerp helemaal op maat. Deze websites maak ik voornamelijk in Wordpress & Webflow als Content Management Systeem.
03
Motion Design
Wil je jouw website echt tot leven laten komen? Denk hierbij aan elementen die het scherm in komen schuiven, of aantrekkelijke mouse-overs met een subtiele animatie.
04
UX & Website advies
Krijg je feedback van bezoekers dat je website niet overzichtelijk en niet te begrijpen is? Graag denk ik met je mee. Met mijn ervaring scan ik je website en vertel ik jou wat er qua design aangepast moet worden.
05
Webdesign van A-Z
Van wireframes tot een compleet uitgedacht en visueel ontworpen website of applicatie? Bij Graatieus ben je aan het juiste adres. Webapplicaties, webshops en websites zijn mijn expertise.
06
Doorontwikkeling
Zodra de website opgeleverd is naar wens, is het mogelijk om te kiezen voor doorontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een strippenkaart af met een aantal uren. Zo kun je per maand bekijken welke uitbreidingen er gemaakt kunnen worden,