Ga naar de inhoud

Wordpress website Gelderland

fraaie en snelle

websites Gelderland

Bij Graatieus ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een WordPress-website in Gelderland. Ik zorg ervoor dat jouw website niet alleen prachtig en gebruiksvriendelijk is, maar ook snel en krachtig. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van WordPress-websites, bied ik maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je nu een persoonlijke blog, een uitgebreide webshop of een bedrijfswebsite nodig hebt, ik help je graag om een professionele online aanwezigheid op te bouwen die jouw merk optimaal vertegenwoordigt en je helpt jouw doelen te bereiken. Bij Graatieus ben je verzekerd van een website die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Websites in Wordpress & Webflow

01
Webdesign
Met meer dan 100 uitgedachte websites & webshops durf ik de belofte waar te maken om sterke en gebruiksvriendelijke designs te produceren.
02
Ontwikkeling
Ik realiseer websites & webshops vanaf ontwerp helemaal op maat. Deze websites maak ik voornamelijk in Wordpress & Webflow als Content Management Systeem.
03
Motion Design
Wil je jouw website echt tot leven laten komen? Denk hierbij aan elementen die het scherm in komen schuiven, of aantrekkelijke mouse-overs met een subtiele animatie.
04
UX & Website advies
Krijg je feedback van bezoekers dat je website niet overzichtelijk en niet te begrijpen is? Graag denk ik met je mee. Met mijn ervaring scan ik je website en vertel ik jou wat er qua design aangepast moet worden.
05
Webdesign van A-Z
Van wireframes tot een compleet uitgedacht en visueel ontworpen website of applicatie? Bij Graatieus ben je aan het juiste adres. Webapplicaties, webshops en websites zijn mijn expertise.
06
Doorontwikkeling
Zodra de website opgeleverd is naar wens, is het mogelijk om te kiezen voor doorontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een strippenkaart af met een aantal uren. Zo kun je per maand bekijken welke uitbreidingen er gemaakt kunnen worden,